Gezond en begeleid afvallen bij Pretty Interesting Soest? Neem gerust contact op met voedingscoach Nicky

Wil je succesvol en begeleid afvallen in Soest met een voedingscoach? Dat kan! Nicky van Hengstum is een voedingscoach Soest bij Powerslim Nederland.

Over Nicky

Ben jij ook klaar voor een verandering?

Wil jij al langere tijd gezond leven, maar weet je niet goed hoe? Verval je telkens opnieuw in een ongezond eetpatroon? Samen met PowerSlim krijg je grip op een gezonde lifestyle.

Over Nicky

Neem gerust contact met me op

Samen met jou bekijk ik graag of afvallen met het PowerSlim programma ook iets voor jou is.
Neem dus vooral contact met me op voor een vrijblijvend adviesgesprek!


Gegevens

Adres
Dorresteinweg 58
3762 KK Soest
KVK: 78745799

Begeleid afvallen zonder jojo-effect
bij Pretty Interesting Soest

Wil jij al langere tijd gezond leven, succesvol afvallen, maar weet je niet goed hoe? Verval je telkens opnieuw in een ongezond eetpatroon? Samen met PowerSlim Nederland krijg je grip op een gezonde lifestyle. Een programma dat eenvoudig past in je dagelijks leven. Hierdoor is het gemakkelijk vol te houden en dat geeft je precies de motivatie die je nodig hebt. Niet zomaar voor een paar weken, maar voor heel je leven. Zo zit je binnenkort weer lekker in je vel en barst je van de energie!

Ik vind het belangrijk, dat jouw gewenste gewicht ook op de lange termijn blijvend is. Daarom bied ik persoonlijke begeleiding.

Om jouw programma goed af te stemmen op jouw persoonlijke situatie, heb je eerst een uitgebreid intakegesprek met de PowerSlim voedingscoach. Tijdens dit gesprek worden je wensen, doelstellingen en gezondheidstoestand besproken. Op basis hiervan geef ik je als jouw voedingscoach in Soest advies met de Powerslim resultaten.

Je komt wekelijks op consult voor een lichaamsanalyse en advies waarmee je je doelstellingen succesvol kunt behalen.

Dat noemen we succesvol afvallen.