Samen met jou bekijk ik graag of het PowerSlim Nederland programma iets voor je is.

Ben je toe aan échte verandering? Merk je dat je hier ondersteuning bij nodig hebt omdat je steeds weer vervalt in een ongezond eetpatroon? In een vrijblijvend gesprek adviseer ik je graag over hoe begeleid en gezond afvallen gaat met het PowerSlim Nederland programma.

Neem gerust contact op

Samen met jou bekijk ik graag of het PowerSlim Nederland programma iets voor je is.

Ben je toe aan échte verandering? Merk je dat je hier ondersteuning bij nodig hebt omdat je steeds weer vervalt in een ongezond eetpatroon? In een vrijblijvend gesprek adviseer ik je graag over hoe begeleid en gezond afvallen gaat met het PowerSlim Nederland programma.

Contact

Begeleid afvallen met het PowerSlim Nederland programma. Wat is Powerslim Nederland? En hoe kan ik gezond afvallen?

Uw streefgewicht bereiken met een gestructureerd porgramma? Als Powerslim voedingscoach/dietist kan ik jou daarbij helpen. Samen met Powerslim zorg ik ervoor dat jij weer grip krijgt op een gezonde levensstijl.
 
Powerslim is een afslankconcept waarmee je niet alleen het door jouw gewenste gewicht verliest, maar ook blijvend verandering in jouw leefstijl bereikt. Dit gebeurt volledig onder mijn persoonlijke begeleiding als opgeleide gecertificeerde Powerslimvoedingscoach. Met behulp van een breed assortiment aan uitgebalanceerde, eiwitrijke en koolhydraatarme producten, die in een handomdraai op tafel staan.
Een wetenschappelijk onderbouwd behandelplan, afgestemd op jouw persoonlijke situatie.
Gestructureerd toewerken naar een bewust voedingspatroon, onder professionele begeleiding.
Simpel en doeltreffend naar jouw gewenste streefgewicht.  

Het concept van PowerSlim Nederland

Het concept bestaat uit 3 fases, die je onder onze deskundige begeleiding doorloopt. Aan de hand van wekelijkse consulten werk je toe naar jouw gewenste streefgewicht. En ook na het bereiken van dit streefgewicht blijf je onder onze professionele begeleiding, zodat je het behaalde resultaat ook daadwerkelijk behoudt.

Wat kost het mij?

De kosten van het begeleiden en PowerSlim programma, is per persoon verschillend en afhankelijk van je startgewicht. De producten van PowerSlim vervangen voor het grootste deel de voeding die je normaal bij de supermarkt koopt, deze kosten kun je er vanaf trekken. Vanaf fase 2 bouw je de PowerSlim producten af en ga je over naar normale voeding. ik begeleid je nog minimaal gedurende een jaar, zodat je gewenste streefgewicht behoudt.

Wil je meer weten over het PowerSlim programma en de kosten? In een vrijblijvend gesprek adviseer ik je graag over de kosten en hoe begeleid en gezond afvallen gaat zorgen dat jouw doelen behaald gaan worden!

Contact

Een persoonlijk stappenplan

Persoonlijke
begeleiding

Behoud van je spiermassa

Begeleid afvallen door een voedingscoach in soest

Samen met Pretty Interesting de Powerslim resultaten!

Maak een wandelen waar je nog niet bent geweest
onderschat nooit de kracht van kleine stapjes

Lekkere én verantwoorde producten met eiwitrijke voeding en verlaagd gehalte koolhydraten

Een gezond eetpatroon dat je kunt volhouden zonder jojo effect

Bereik samen met Nicky van Pretty Interesting Soest de Powerslim Nederland resultaten

Over voedingscoach Nicky

Mijn missie? Anderen (weer) prettig laten voelen in hun lijf. Ik weet zelf als geen ander hoe het is om de knop om te zetten naar een gezonde levensstijl. In het verleden ben ik twee keer veel kilo’s kwijtgeraakt, maar ik vind het ook belangrijk om te genieten van het leven. Hierbij heb ik rust gevonden in de balans, zodat het makkelijk vol te houden is op lange termijn. Door de combinatie van mijn ervaring en de passie voor koken en voeding wil ik ook jou helpen om jouw doel te bereiken en te behouden, dat gun ik je!

Meer over voedingscoach Nicky

Tot voor kort dacht men dat minder calorieën eten de
meest effectieve manier was om gewicht te verliezen.

Recente wetenschappelijke studies tonen aan dat een verhoogde eiwitinname, met daarnaast een drastische verlaging van de koolhydraat- en vetinname het meest effectief is als het gaat om verlies van lichaamsvet met behoud van vetvrije massa (1,2)Deze methode zorgt er niet alleen voor dat u meer vet verliest, maar het is ook makkelijker vol te houden (2). Onderzoek toont ook aan, dat een voedingspatroon dat rijk aan eiwitten en met een laag suikergehalte de enige manier is om het bereikte streefgewicht vast te houden op langere termijn (3).
1) S. Soenen, ‘Efficacy of macronutrients on targeting obesity and beyond’, Universiteit van Maastricht 2010.
2) S. Devkota, D.K. Layman (2010) ‘Protein metabolic roles in treatment of obesity’. Curr.Opin.Clin.Nutr.Metab.Care 13,403-407.
3) P.M. Clifton, D. Condo, J.B. Keogh (2014) ‘Long term weight maintenance after advice to consume low carbohydrate, higher protein diets’.