Wil je gezond afvallen? En wil je persoonlijke begeleiding met een voedingscoach in Soest?

Ik bekijk graag als voedingscoach of het concept van PS Food en Lifestyle Nederland ook iets voor jou is. Neem dus vooral contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Wil je om te beginnen graag 3 koolhydraatarme recepten ontvangen? Laat dan jouw gegevens achter en ontvang deze op de mail.

Maak hier je vrijblijvende afspraak of ontvang 3 koolhydraatarme recepten

Ben jij ook klaar voor een verandering?

Samen met jou bekijk ik graag of het PowerSlim Nederland programma ook iets voor jou is. Neem dus vooral contact met me op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Neem gerust contact op

Succesvol afvallen met mij als jouw voedingscoach in soest,
voor een blijvend gewenst gewicht.

Ik vind het belangrijk, dat jouw gewenste gewicht ook op de lange termijn blijvend is. Daarom bied ik persoonlijke begeleiding, zowel tijdens als na jouw traject. Wanneer je jouw streefgewicht behaald hebt, ben je nog 2 jaar welkom voor een weegmoment en ondersteuning bij het gewichtsbehoud.
Om jouw programma goed af te stemmen op jouw persoonlijke situatie, heb je eerst een uitgebreid intakegesprek met mij als jouw PowerSlim voedingscoach. Tijdens dit gesprek worden je wensen, doelstellingen en gezondheidstoestand besproken. Op basis hiervan geef ik je als jouw voedingscoach in Soest advies met de Powerslim resultaten.
Je komt wekelijks op consult voor een lichaamsanalyse en advies waarmee je je doelstellingen succesvol kunt behalen. We evalueren de week en kijken vooruit naar de momenten die moeilijk kunnen zijn. Dat noemen we succesvol afvallen.

Over voedingscoach Nicky

Ik ben Nicky van Hengstum, 33 jaar. Pretty Interesting is gevestigd in Soest. Hiervoor heb ik 10 jaar in de forensische psychiatrie gewerkt waarbij coaching altijd een grote rol heeft gespeeld. Na 10 jaar trouwe dienst, was ik echter toe aan iets nieuws. Aangezien ik zelf in het verleden 2 x keer veel kilo’s ben weten af te vallen en mijn grote passie koken & voeding is, wilde ik graag uit mijn comfortzone stappen en ben ik gestart als voedingscoach en werk ik samen met het concept van Powerslim Nederland.

Mijn missie is om anderen zich (weer) prettig te laten voelen in hun lijf. Ik begrijp als geen ander hoe pittig het is om af te vallen, maar vooral ook om op gewicht te blijven. Ik ben er niet om jouw te be- of veroordelen, maar om jouw te helpen jouw doel te bereiken en te behouden!

Neem contact op met de voedingscoach

Over mij

Ik ben Nicky van Hengstum, 32 jaar. Pretty Interesting is gevestigd in Soest. Hiervoor heb ik 10 jaar in de forensische psychiatrie gewerkt waarbij coaching altijd een grote rol heeft gespeeld. Na 10 jaar trouwe dienst, was ik echter toe aan iets nieuws. Aangezien ik zelf in het verleden 2 x keer veel kilo’s ben weten af te vallen en mijn grote passie koken & voeding is, wilde ik graag uit mijn comfortzone stappen en ben ik gestart als voedingscoach en werk ik samen met het concept van Powerslim Nederland.

Mijn missie is om anderen zich (weer) prettig te laten voelen in hun lijf. Ik begrijp als geen ander hoe pittig het is om af te vallen, maar vooral ook om op gewicht te blijven. Ik ben er niet om jouw te be- of veroordelen, maar om jouw te helpen jouw doel te bereiken en te behouden!

Neem contact op met de voedingscoach
Dankzij de begeleiding en motiverende gesprekken met Nicky heb ik het voor elkaar gekregen om af te vallen en weer fit te worden. Gezond eten is leuk en lekker , maar zonder Nicky was ik daar niet achter gekomen. Zij heeft heerlijke recepten die voor iedereen te maken zijn. Dat maakte het gehele proces een stuk leuker ! Maar nog belangrijker is dat zij precies op de juiste momenten een stok achter de deur geeft. Als je er even doorheen zit is ze er voor je. Een betere coach had ik mij niet kunnen wensen ! Ik raad het dan ook aan iedereen aan om met Nicky samen aan de slag te gaan.
Rachel: De powerslim producten zijn echt aan te bevelen (lekker en gevarieerd). De begeleiding van Nicky is echt heel fijn. Qua begeleiding is er geen drempel en voel ik me op mijn gemak om open en eerlijk te zijn. Als het even minder gaat, kan ik haar bereiken en weet ze me weer te motiveren. Het gaat sapje voor stapje de goede kant op. Nicky is een topper.
Jiska Gilbers
In de tijd van corona denkt Nicky mee. Als het me niet lukte om naar het center te komen, dan zorgde zij ervoor dat de bestelling die dag nog aan mijn deur hing. De wekelijkse weegmomenten zijn een stok achter de deur. Door de positieve benadering van Nicky voel ik me vrij om dingen bespreekbaar te maken. Ook als het even een weekje wat minder is gegaan. Doordat er zoveel keuze is aan producten, heb ik niet het idee dat iets moet missen. En je kan het zo makkelijk maken als je zelf wil. Ik ben al veel kilo’s afgevallen en ben blij dat ik de keuze heb gemaakt om dit samen te gaan doen.
Kelly

De powerslim producten zijn echt aan te bevelen (lekker en gevarieerd). De begeleiding van Nicky is echt heel fijn. Qua begeleiding is er geen drempel en voel ik me op mijn gemak om open en eerlijk te zijn. Als het even minder gaat, kan ik haar bereiken en weet ze me weer te motiveren. Het gaat sapje voor stapje de goede kant op. Nicky is een topper.

Rachel

Hele lekkere en toch gezonde producten van Nicky mogen ontvangen voor mijn dieet, wat het toch een stukje makkelijker en lekkerder maakt. Reageert snel op vragen en altijd een warm welkom in haar mooie locatie. Topper!

Josefien

Ik ben begonnen met wat producten uit te proberen van powerslim om te kijken wat ik lekker vind omdat ik veel werk en weinig lunchtijd/pauzes heb. De powerslim producten zijn makkelijk en lekker voor overdags ben vooral gek op de wafels en ik ben al 2kg afgevallen in 2 weken zonder dat ik sport! Daarnaast drink ik in weekend gewoon een wijntje en eet ik savonds gewoon met gezin mee dus ook als je niet meteen voor het hele pakket wilt gaan van powerslim helpen de tussendoortjes of maaltijdvervangers ook al met rustig aan afvallen! Daarnaast is Nicky een prettige persoonlijkheid zonder te pushen op verkoop en ze heeft een prachtige salon waar je je meteen thuis voelt kan haar zeker aanraden!

Sri

Ik ben flink afgevallen en het is heel goed vol te houden.
zeker een aanrader!

Zekeriya

Wat is Powerslim Nederland?

Wil jij al langere tijd gezond leven, maar weet je niet goed hoe? Verval je telkens opnieuw in een ongezond eetpatroon? Samen met PowerSlim Nederland en mij als voedingscoach, krijg je grip op een gezonde lifestyle. Een programma dat eenvoudig past in je dagelijks leven.

Bekijk de Video

Wat is Powerslim?

Wil jij al langere tijd gezond leven, maar weet je niet goed hoe? Verval je telkens opnieuw in een ongezond eetpatroon? Samen met PowerSlim krijg je grip op een gezonde lifestyle. Een programma dat eenvoudig past in je dagelijks leven.

Bekijk de Video